Utby Sörgård

WiFi

Douche

dory

sep 2024

Een uitstekende locatie met vriendelijke ontvangst. uitleg over de omgeving met de mooie fjorden oever en uitzicht over het fjord (ondergaande zon). Compleet sanitair in apart service huisje. Goed bewegwijzerd, 3 ruime vlakke staanplaatsen. Telefonisch reserveren aan te raden. Een fijne rustige plek.

ferjo2022

aug 2024

let op deze site heeft daadwerkelijk maar 3 plaatsen, ik ben er geweest het zijn kleine hokkerige plaatsjes, niet eenvoudig om te komen en de foto’s tonen iets anders als dat de werkelijkheid is. prijzen zijn mijnsinziens veels te hoog. bel eerst voor dat je helemaal daarheen rijdt want het is ook niet zo eenvoudig om er te komen. let wel ik kan van de service niets zeggen omdat ik daar niet gestaan heb.

HymerB580MB

aug 2024

Gewoon doen! Wat is het hier rustig, mooi, netjes en wat een ontvangst en vriendelijkheid. Niets is te veel. Mooi uitzicht op het fjord. Leuke wandeling naar de zee. Leuke wandeling naar een bankje op een rots met een fantastisch uitzicht. Heerlijke huisgemaakte pizza gegeten! Heel dicht bij de snelweg. AANRADER

Söruddevägen

451 98, Utby, Zweden

centrum 3km

SEK 300,00

Zie je iets wat niet klopt?

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle