Home
Whitepaper bezettingsgraad laagseizoen
Bent u benieuwd hoe u de bezettingsgraad tijdens het laagseizoen verhoogt? Vraag dan nu onze gratis whitepaper aan. Hierin vindt u praktische tips om in alle seizoen van het jaar meer gasten aan te trekken en zo uw bezettingsgraad te optimaliseren.
Een kleine greep uit de onderwerpen in deze gratis kennisbron:
Volgens een onderzoek van Campercontact is de gemiddelde bezettingsgraad van Nederlandse campings in het laagseizoen 26,5%. Maar liefst 96,2% van de campings accepteert boekingen vooraf, maar het blijkt desondanks een flinke uitdaging om buiten de zomermaanden om volledig volgeboekt te zijn.
Gelukkig is er goed nieuws: camperaars reizen juist vaak buiten de zomermaanden. Door u (ook) op hen te richten en in te spelen op hun wensen, verhoogt u uw bezettingsgraad binnen no-time.
Met deze whitepaper geven we concrete tips die u vandaag nog in actie kunt omzetten.
Wilt u weten hoe Campercontact u nog meer kan helpen? Plan dan geheel vrijblijvend een afspraak met Tom Eijssen in. Hij vertelt u graag meer over onze diensten, zoals boekbaar worden of een verbeterde zichtbaarheid op Campercontact.
Blijf op de hoogte van de nieuwste tips en trends in de camperwereld door ons te volgen op LinkedIn. Ontvang exclusieve updates, interessante artikelen en waardevolle inzichten die u helpen om uw camping of camperplaats nog succesvoller te maken.