Campercontact: Samen op weg naar de mooiste campertrips!

Campercontact is hét internationale platform voor camperaars. Met onze app en website helpen we camperaars wereldwijd om hun ideale camperlocatie te vinden en, waar het kan, direct te boeken. En we groeien hard! Onze missie? In 2030 álle camperaars ter wereld helpen om de meest ongelofelijke campertrips te maken. Klinkt dit als een avontuur? Mooi. Wij zoeken enthousiaste mensen die met ons die grenzen willen verleggen.

Waarom werken bij Campercontact?

Bij Campercontact kun je gewoon jezelf zijn. Respect, samenwerking en plezier staan bij ons centraal. We zijn een hecht, betrokken team dat samen bouwt aan één groot doel: camperaars wereldwijd blij maken. Met veel vrijheid, een positieve werkomgeving en de ruimte om echt impact te maken, ga jij hier een geweldige tijd beleven.

Camperen groeit. Wij ook.

Met meer dan 1,5 miljoen gebruikers wereldwijd is Campercontact al een begrip, maar we willen verder. Veel verder. We zijn een ambitieuze scale-up met als doel vóór 2030 alle camperaars wereldwijd helpen om hun tofste camperervaring te realiseren. "The sky is the limit"? Zeker, maar wel met beide voeten op de grond. Daarom hebben we mensen nodig die durven dromen, doen en samen grenzen verleggen.

Klinkt dit als jouw volgende avontuur? Check dan onze vacatures en solliciteer direct.

Wat je van ons mag verwachten:

✅ 29 vakantiedagen (op basis van 40 uur) – lekker veel tijd om zelf de weg op te gaan!

✅ Uitstekende pensioenregeling – omdat we ook aan je toekomst denken.

✅ 50% dekking van je basispremie zorgverzekering – wel zo relaxed.

✅ Opleidingsbudget voor je persoonlijke en professionele groei.

✅ Hybride werken – 2 teamdagen op kantoor, de rest werk je waar jij wilt.

✅ Toffe teamuitjes – van borrels tot leuke activiteiten. Gezellig én goed voor de teamspirit.

Klaar voor de rit?

Werken bij Campercontact betekent bouwen aan iets groots: camperaars helpen om de wereld te ontdekken, één mooie trip tegelijk. Samen zetten we elke dag stappen om ons platform nóg beter te maken en camperaars nóg blijer. We doen het als team, met plezier én ambitie.

#Drive

Onze gedrevenheid komt voort uit de wens om continu te leren en te verbeteren. We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen, geven niet op en zijn altijd op zoek naar manieren om dingen ‘beter’ te doen en zo de missie van Campercontact te versterken.

“Elke dag leren we nieuwe dingen en proberen we ons werk te verbeteren. Door de open cultuur wordt er regelmatig feedback gegeven. Ship fast, fail fast!" - Sander

#Ownership

Bij Campercontact werken we in een open en collegiale sfeer, waar iedereen verantwoordelijkheid neemt voor zijn werk én resultaten. We zijn trots op wat we samen bereiken en geven elkaar de ruimte om nieuwe ideeën te verkennen. Want daar begint groei: door te proberen, te leren en elkaar te ondersteunen.

"Geen dag is saai en er zijn altijd nieuwe uitdagingen om aan te pakken. Je krijgt de regie over hoe jij bijdraagt om samen weer een stap verder te komen en mooie resultaten te bereiken" - Loes

#Together

Bij ons is het credo simpel: samen bereik je meer. Die kracht voel je in alles wat we doen – of het nu gaat om samenwerken als team, het opbouwen van sterke relaties met onze community of het versterken van partnerschappen.

Ons team is jong van geest, maar barst van de ervaring. We werken in een dynamische, vriendelijke sfeer waar vrijheid en samenwerking centraal staan. Hier krijg je de kans om te groeien, bij te dragen en écht impact te maken.

"Ik zie onze vibe als gedreven, informeel, vriendelijk met goede dosis humor en iedereen is welwillend om elkaar te helpen. We zijn met elkaar bezig om toffe en vooral waardevolle dingen te bouwen, te creëren en om verbinding te realiseren, zowel op ons platform als binnen onze organisatie." - Jorian

Meer verhalen uit het team

Stage lopen bij Campercontact

Lees het verhaal van Tijmen, Iris, Jort en Maybritt