Werken bij Campercontact: samen bouwen aan de toekomst van camperen
Elke dag bijdragen aan een snelgroeiende community van enthousiaste camperaars wereldwijd – dát is werken bij Campercontact. Ons team zit vol passie, energie en een gedeelde missie: camperen in Europa toegankelijker, leuker en eenvoudiger maken. Maar wat maakt werken bij Campercontact nu écht zo bijzonder? In dit blog vertellen onze teamleden er alles over. Hun verhalen geven je een mooi inkijkje in de sfeer, gedrevenheid en unieke cultuur binnen het bedrijf.
Geen dag is hetzelfde bij Campercontact. Onze collega’s waarderen vooral de afwisseling en het vertrouwen dat ze krijgen. Loes vertelt enthousiast:
“Geen dag is saai! Ik krijg veel verantwoordelijkheid en vrijheid, en het bedrijf groeit snel. Dat geeft ontzettend veel energie.” Tessa kan zich hier ook in vinden: ''Ik heb een divers takenpakket als content creator, waardoor ik op meerdere vlakken wordt uitgedaagd. Ik mag verschillende taken doen, zoals het schrijven van blogs, social media en content creëren. Hierdoor is geen dag hetzelfde en zorgt het voor veel afwisseling.''
Ook Tom geniet van de veelzijdigheid en de interactie met onze partners:
“Ik krijg dagelijks de kans om locaties te ondersteunen en hun ervaring te verbeteren. Het voelt goed om te weten dat we samen aan hetzelfde doel werken.”
Voor Lars draait het vooral om uitdaging en creativiteit:
“Werken hier heeft me in staat gesteld om mijn strategisch denken te verbreden en mijn creativiteit verder te ontwikkelen. Het heeft me gestimuleerd om mijn eerdere ervaringen toe te passen, nieuwe ideeën te testen en samen met het team nieuwe proposities te ontwikkelen.”
De sfeer bij Campercontact? Die is open, informeel en gezellig. Bij ons gaan hard werken en plezier maken hand in hand. Sander vat het mooi samen:
“We zijn een klein bedrijf waar iedereen elkaar kent en samenwerkt aan ons fantastische product. De informele sfeer en collegialiteit zorgen ervoor dat we met plezier onze doelen bereiken.”
Loes voegt daaraan toe:
“Er is altijd ruimte voor een borrel of een leuke activiteit, en iedereen is bereid elkaar te helpen.”
Ook Maybritt, die als stagiaire begon, benadrukt hoe vertrouwd het team aanvoelt:
“Toen ik na mijn stage terugkwam, voelde het als thuiskomen. Iedereen is betrokken en zet zich in voor hetzelfde doel. Dat zorgt voor een goede sfeer binnen het team.”
Erik merkt dezelfde positieve energie op:
“We hebben een positieve, dynamische energie in het team, en zijn bereid om dat stapje extra te zetten. Dit maakt Campercontact een fijne plek om te werken.”
Bij Campercontact krijg je de ruimte om te leren, te groeien en jezelf uit te dagen. Of je nu net begint of al jaren ervaring hebt: er is altijd iets nieuws te ontdekken. Zelfs onze CEO staat nooit stil:
“Mijn rol als CEO is een continue zoektocht naar kennis en verbetering. Ik leer elke dag iets nieuws, of het nu gaat om nieuwe technologie, veranderende marktdynamieken of de ontwikkeling van mijn teamleden. Door te experimenteren en van mijn fouten te leren, blijf ik scherp, relevant en lever ik toegevoegde waarde.”
Ook Loes en Tessa ervaren die ruimte om te groeien. Loes volgt cursussen om haar vaardigheden te verbreden, en Tessa waardeert de variatie in haar taken, waardoor ze steeds weer iets nieuws leert.
Sander vat onze aanpak perfect samen:
“Ship fast, fail fast. Elke dag leren we nieuwe dingen en proberen we ons werk te verbeteren. Dat houdt ons scherp en in beweging.”
Bij Campercontact geloven we dat je samen verder komt. We bouwen aan een community waarin passie, samenwerking en groei centraal staan. Of je nu werkt aan ons platform, aan marketingcampagnes, of locaties ondersteunt: je krijgt de ruimte om impact te maken.
Zoals Jorian zegt: “It’s all connected. Samen groeien we verder, blijven we leren en maken we camperen wereldwijd leuker én toegankelijker.''