•Vandaag gesloten
Vuilnisbak
Toilet
Olliebus1
jul 2024
mooie accommodatie. 12 plekken met stroom.Rustige omgeving. Reserveren via website met email.Geen contante betalingen. Geen grijs of zwart water lozingen. Keurige douches, gescheiden voor heren en dames. Inchecken bij golfclub cafe. Zeer vriendelijke medewerkster. Aparte wifi voor de CP. is matig. Mooi meer en steiger om vanaf te zwemmen. Gelegenheid tot buffet maaltijd in restaurant. Ik betaalde per nacht SEK 250
JohnnyMandy
aug 2023
Belangrijk! sinds 2023 vooraf reserveren via website. wij hadden niet geboekt omdat we dat niet wisten. was geen probleem werd ter plaatse voor ons geregeld. 16 plaatsen met stroom. Aanmelden bij receptie van het hotel gelegen achter het restaurant. gebruik van wc en douches van de golf club. Heel netje en schoon. Douches klein gebouw links achter het restaurant. Heelijk gegeten in restaurantvoor zeer schappelijke prijs. Mooie stijger en zwemmen
Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.
520 11, Vegby, Zweden
Parking bij golfclub - gebruik GPS-coordinaten - restaurant open tijdens het golfseizoen - toilet bij golfclub - centrum 3km
1 mei t/m 1 nov
SEK 150,00
Zie je iets wat niet klopt?
Bekijk alle