•Vandaag geopend
Lozen afvalwater
Stroom
Frankia-Tourer
mrt 2025
Een parkeerplaats van 10m2 kost momenteel 13,-€, elektriciteit naar verbruik 0,70€/kWh (!!!) Het voertuig staat op beton. V+E helemaal ok. Sanitaire voorzieningen oud, maar voldoende en schoon. Vaak is er niet continu warm water beschikbaar. Veel drukte en feest als het mooi weer is🎉. Natuurlijk, het vliegverkeer, maar dat weten we! Satellietontvangst is goed, internet is tegen betaling 😡! Veel kampeerders die er lang blijven. Supermarkt 1,5 km, goed restaurant. Strandcafés op loopafstand. Vriendelijk ontvangst D en GB
Karin-Hornstra
jan 2025
We stonden hier twee jaar geleden een paar weken. Erg fijne plek. Helaas nu volle bak, pas weer ruimte over een week. Probeer te reserveren als je hier naar toe gaat. Gelukkig is er in de buurt voldoende ruimte om te staan.
osgis
jan 2025
Wij staan hier al een tijdje. Dit is een stacaravanpark en geen camping. Als ik deze recensies hier lees, denk ik bij mezelf: wat is het nut van dit alles met toiletten, douches etc. Deze mensen rijden in een camper die alles heeft wat je nodig hebt en die je ook hebt als je alleen staat. Wat wil je nog meer op een WoMoSp als deze? Ga alsjeblieft naar een camping en betaal € 30 voor je luxe gedachten.
Calle Bergantín 6
30710, Los Alcázares, Spanje
37° 45' 47" N 0° 49' 51" W
37.76294 -0.83086
nieuwe camperplaats - fietsverhuur - dicht bij strand en centrum
€ 11,90
Zie je iets wat niet klopt?
Bekijk alle