Parking Huerta

Speelgelegenheid

4.5

CC-MAdG

sep 2024

Wat een fijne CP! Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Met de electriche fiets (20km) naar Salamanca. Wel een saaie lange weg tussen de maïs velden. Het dorpje stelt niet zoveel voor. Wel mooi natuurgebied met wat strandjes (helaas mag je niet een stoeltje neerzetten, wel zwemmen). CP ligt bij een voetbalveld en een snackbar. Jammer dat er in een hoekje een soort hangplek is met oude banken. Geen overlast van gehad. Dank gemeente! Top!

janendiana

aug 2024

CP goed voor een nacht. Leuk restaurant in het dorp. Check goed als hier na toe wilt of er geen feest in het dorp is. Wij hadden de pech PFF!!!. Door feest, van 22.00 tot 07.00 harde muziek. Geloof me ECHT GEEN PRETJE.....

wjg490

apr 2024

Leuke camperplek, diensten werken zoals het hoort, plekken niet afgebakend, wandelroutes niet goed onderhouden. Geen elektriciteit, maar prima voor een nacht

Paseo del Tormes 20

37336, Huerta, Spanje

40° 58' 2" N 5° 28' 11" W

40.96715 -5.46978

locatie gelegen 100m achter GPS-punt en tussen voetbalveld en botanische tuin - parking aan de Rio Tormes - Salamanca 15km - centrum 500m

Zie je iets wat niet klopt?

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle