Lozen cassettetoilet
Vuilnisbak
WiFi
Look.at.us.on.tour
jul 2024
Wat een leuke camperplaats met hele enthousiaste jonge eigenaren met hun dochtertje en oude hond Smokkel. De alpaca's en andere dieren mag je om 10.00 uur voeren wat een leuke ervaring is. Mooie omgeving waar je kan fietsen. Ook verhuren ze kamers wat elke dag vol zat. Wij zouden 1 nacht blijven maar door de kamerverhuur zijn we 3 nachten gebleven zodat er familie kon komen en blijven slapen. Deze plek is echt van harte aan te bevelen.
HiekePeter
jul 2024
Wat weer een geweldige camper plaats! Super gastvrij ontvangst door een jong stel enthousiaste eigenaren! Prima plek om te staan, op het beton aan het akker met uitzicht op de dijk in de verte en een prachtige zonsondergang. Zo leuk om ‘‘s ochtends om tien uur alle dieren te voeren en de toekomst plannen van deze plek te aanhoren. Mooie omgeving om te fietsen. Heerlijk gegeten bij Het grauwe paard! Sietse en Tanya Bedankt en succes!
handorien
mrt 2024
mooie plaats prima voorziening en erg aardige mensen. We waren hier een nacht en genoten van de stilte.
Gelegen met ruim uitzicht over het Bildtse land - dierenpark - Ouwe Syl 200m - centrum 0.8km
€ 17,50
Zie je iets wat niet klopt?