Geclaimd door eigenaar
Stroom (6A)
Vuilnisbak
Marjet&Paula+hondBirko
sep 2024
CP op een ideale plek, met veel mooie wandelroutes direct aan de cp, hondenspartelvijver op 10 min loopafstand en veel, heel veel prachtig bloeiende heide. Ook de Schaepedobbe is erg leuk. CP zelf is ruim, goed verzorgd en zelfs met n buitendouche. Ook de rest van t sanitair is schoon en netjes. Een plekje om vaker neer te strijken!
Abc-Postma
aug 2024
Een prima camperplaats met ruime plekken en zonder strikte vertrektijden (bij drukte in overleg). Heel relaxed allemaal en toch goed en doordacht georganiseerd. Goed en ruim voldoende sanitair, douche tegen betaling, er hangt een wisselautomaat. Meerdere geplastificeerde fietsroutes kunnen worden geleend.
Raika
aug 2024
Het is een heel leuke plek, een beetje weg van Appelscha. Aardige eigenaar. Toen we aankwamen kregen we twee komkommers. Alles heel schoon en netjes. We voelden ons zeer comfortabel en zouden graag terugkomen.
Kloosterweg 5
8426 SL, Appelscha, Nederland
camperplaatsen buiten Appelscha - midden in het natuurpark Drents-Friese-Wold en De Schaepedobbe - op loopafstand spartelvijver [honden] en Canadameer - centrum 5km
18 mrt t/m 1 nov
€ 15,00
Zie je iets wat niet klopt?
Bekijk alle