Camping Vallee de l'Our

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Camping Vallée de l'Our is een familiecamping midden in de natuur. Op onze camping kunt u genieten van de absolute rust en ruimte in de adembenemende natuur die Luxemburg te bieden heeft. Uw hond is bij ons van harte welkom! Of het nu gaat om een uitstapje de natuur in, een verfrissende duik in de rivier of heel veel plezier in het agilitypark... bij ons beleef je een heerlijke vakantie!

Lees verder

Wasmachine

Lozen cassettetoilet

Lozen afvalwater

Stroom (10A)

crlnhrt

aug 2024

Hele mooie camping, maar vreemde eigenaar.. Hij is onvriendelijk en heeft er zichtbaar geen zin in (zoek dan ander werk). Dit beïnvloedt de sfeer wel een beetje. Voor de rest wel een mooie camping: mooie plekken, goed en schoon sanitair en aan een leuk beekje (deze geeft door het stukje stenen wel constant lawaai, waar ik persoonlijk niet zo van houd). In de buurt niet zoveel te doen, maar prima als doorreis camping!

BAAM

aug 2024

Tweede keer hier, eigenaar blijft eigenaardig…….camperplek ok, sanitair prima. principe met kaart / douche en afwassen…. discutabel.. maarja…. eigenaar rijdt een Audi Special toeters en bellen…. en dat moet ook ergens vandaan komen. Hadden ‘s avonds hevige onweersbuien en de beste man kwam wel bij iedereen langs om te checken! Komen we nog een keer…Nah… nee

Abrahamofiets

jun 2024

We werden onvriendelijk ontvangen door de eigenaar want we waren te vroeg? Hij wilde ons met de camper tot 1300 uur wegsturen terwijl de camping ongeveer leeg was. Achteruit de camping af is een crime op smalle toegangsweg. Door bijbetalen mochten we er alsnog op. De douchekaart die je krijgt is goed voor 10 euro maar je betaald een euro per minuut zodat we uiteindelijk 29,50 plus 3,75 euro per dag betaalden. Verder keurige plek

Haaptstrooss 5

9838, Untereisenbach, Luxemburg

Locatie host

Lees verder

rustige camping - vriendelijke ontvangst - campingterrein en sanitair perfect schoon - betalen met contant geld - terras en restaurantje - centrum 500m

25 mrt t/m 31 okt

Zie je iets wat niet klopt?

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle