•Vandaag geopend
Lozen afvalwater
Stroom
rebekka.k
okt 2024
mooie camping super schoon. camping ligt aan doorgaande weg die hoor je wel maar wij vonden het niet storend. plek voor meerprijs aan het water 25€, anders zijn er maar drie plekken voor 17€ voor degene die maar kort willen staan.
Edelcampers
okt 2024
Mooi gelegen langs de rivier de Sure, maar ook langs doorgaande weg. Begin oktober nog een paar modderige plekken beschikbaar (veel regen!). Vriendelijke ontvangst. Sanitair keurig. Klein restaurantje was nog open!
wiekies
sep 2024
we moesten € 25.00 afrekenen met zn 2 en koude douches, en een buurman die nog net niet met zn kont in mijn voortuin stond terwijl hij de meeste ruimte had . na melding te hebben gemaakt over de € 25.00 werdt er gezegd dat we op een plek stonden met stroom. en de andere plek was quick stop die stond al vol toen we aankwamen en staan er nog en hadden ook stroom en zelfs een persoonlijke waterpunt .
Millewee 11
9659, Heiderscheidergrund, Luxemburg
speciale camperplaatsen - op de camping gelden andere (hogere €19,- hoog seizoen € 31) prijzen - centrum 600m
1 apr t/m 30 jun
€ 17,00
1 jul t/m 15 jul
€ 21,00
16 jul t/m 19 aug
€ 24,00
Toon alle tijden en prijzen
Zie je iets wat niet klopt?
Bekijk alle