Wasmachine
Lozen afvalwater
Stroom
Mark-hymer
sep 2024
zeer mooie en gezellige familiecamping. mooi en schoon sanitair, wordt meerdere malen per dag schoongemaakt. ruime rustige plaatsen tussen de olijfbomen met stroom en water. je loopt via een pad vanaf de camping zo naar een mooi strandje of naar het gezellige dorpje. Het personeel is supervriendelijk. Het enige nadeel wat we konden bedenken is dat het een erg gewilde camping is, hij bijna altijd vol staat. zelfs half september was de camping vol
denbroek
jul 2024
Bij aankomst rond 13.00 was er nog een plekje voor onze camper zonder vooraf contact te hebben gehad. Vriendelijke ontvangst, plekjes onder olijfbomen, aan een leuk strand, klein centrum is op loopafstand voor boodschappen, restaurants, winkeltjes en ijssalon
Duc-544
sep 2023
Uitstekende camping, de vriendelijke eigenaar dacht met me mee vanwege mijn hond. Of ik wel een luifel had voor schaduw en dat had ik. Mooi en schoon sanitair. De vuilnisbakken, die iets verderop stonden, werden elke dag 2 x ververst. Dus geen stank en vliegen. Strand ligt bijna voor de deur. Ook mogelijkheid om op het strand in de schaduw te zitten. Ik heb er een aangenaam verblijf gehad, zou ik zo nog een keer naartoe gaan.
schaduwrijke plaatsen onder olijfbomen - eigen toegang tot strand - supermarkt - diverse eetgelegenheden - centrum 1km
1 jul t/m 31 aug
€ 48,20
1 sep t/m 30 jun
€ 47,20
Zie je iets wat niet klopt?