•Vandaag geopend
Lozen afvalwater
Stroom
CampingDuke
feb 2025
prima plek voor overnachting. Alles is aanwezig. Trein 's nachts rustig. Tandradbaan maar stad op 5 minuten lopen. Wij betaalden in februari €20
LucaDiana
nov 2024
Aan het einde van de zomer zijn we gestopt. Functionele rustruimte bij 💯 Zeer schoon en bewaakt met camera's en doorgang van de politie. Personeel erg vriendelijk en beschikbaar voor elk verzoek. Het enige minpunt is de nabijheid van de hogesnelheidslijn, maar 's nachts passeren er geen treinen.
Micky-
aug 2024
Mooie, veelal zonnige parkeerplaats, fijne douches, functionele, ruime berging, broodjesservice en minishop bij de receptie. Slechts een paar meter van de kabelbaan naar de stad, daar is een busverbinding rechtstreeks naar het centrum naar de kathedraal. Totale reissom 2024 € 1,50 per persoon. Het enige nadeel is de nabijheid van de spoorlijn (punten afgetrokken). De nachtelijke uitstapjes zijn echter zeer zeldzaam en stoorde ons niet echt.
Piazza della Pace
05018, Orvieto Scalo, Terni, Italië
Mooie schone camperplaats – ’s nachts rumoerig - De TGV raast hier vele malen per uur voorbij, maar 's nachts is dit beperkt tot enkele treinen - aan de andere kant van de parking lag het station - vriendelijk personeel - broodjesservice - dichtbij de roltrap en kabelbaan naar centrum van Orvieto
€ 20,00
Zie je iets wat niet klopt?
Geef uw camperlocatie een boost!
Bekijk alle