Wasmachine
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
ekok25
okt 2024
Heerlijke plek op een prachtige locatie. De eigenaars Rutger en Lisa zijn nog iedere dag bezig om de puntjes op de i te zetten en dat gaat ze goed af. De standplaatsen zijn mooi aangelegd en van stroom en water voorzien. Het toiletgebouw wordt aan gewerkt maar is nog niet in gebruik. Maar zolang dat er nog niet is kunnen de gasten van een goede badkamer met douche en toilet in het huis gebruik maken. Als alles klaar is worden het 5 sterren!
user446494013
okt 2024
Wat een heerlijke plek. Inderdaad tussen oude olijfbomen gestaan en heerlijke wijnproeverij genoten. Aanrijden camping Via Ancona via de SS81 dan kun je er met een grote camper goed komen. Genieten!
Commyy
okt 2024
We hadden het geluk om twee nachten op deze kleine, prachtige plek te verblijven, genesteld tussen een olijfgaard. Deze plek is een kleine, milieuvriendelijke plek. Alles aan de plek en de gastheren is 100%. Prachtige omgeving, zorgzame gastheren, adembenemende uitzichten!! We hebben zelfs de wijnproeverij geprobeerd, samen met wat Arosticini, die allemaal uitstekend waren. Volgend jaar hopen we Italië en deze prachtige plek weer te bezoeken.
in een eeuwenoude olijftuin - strand 15km - Pescara 15km - centrum 2km
€ 29,50
Best Deal Camping Card
NKC - NKC/CCI Card
SVR - Stichting Vrije Recreatie
Zie je iets wat niet klopt?