Parking Kapagena

Campinggedrag niet toegestaan

Vuilnisbak

Yvonne25460

sep 2024

wij zijn gewaarschuwd door de politie vanuit een rijdende politieauto . erg onaardig we hebben er een nacht fantastisch gestaan. we durfden niet te blijven omdat de dreiging van controle geuit was. nu 15 km verderop op een camping Asisi beach . heel aardig hier. er stond een bord awarded beach begin en end. wat kan je daarvan maken? mag het tussen de 2 borden in wel?

VillaKakelbont

sep 2024

2 nachten gestaan zonder problemen. mooie plek, rustig. van hieruit kun je mooi naar de stad lopen langs het water 5 km.. leuke stad met vesting

Evert.Holverda

sep 2024

Kwamen hier 23.30u aan stonden nog 12 campers pal aan Zee met bomen en strand-douche. Prachtig !!!

Unnamed Road

211 00, Karathona, Griekenland

Deze plek stond met sitecode 65165 in de app maar is verwijderd omdat je er niet zou mogen staan. Wij hebben hier echter op 25 juli 2019 met zo'n 10-15 andere campers overnacht. Een Italiaanse vrouw gaf aan er al drie nachten te staan en stond ook echt met luifel e.d. uit in de "kampeerstand" (dat zou je natuurlijk niet moeten doen). Lekkere plek, zie voor inhoud mijn review. Kan deze plek weer in de app geplaatst worden? Ik hoor het graag.

Zie je iets wat niet klopt?

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle