•Vandaag geopend
Lozen afvalwater
Stroom
Meessie
sep 2024
afgaande op de reviews dachten we op een rustige en mooie pc te komen. rustig was het zeer zeker. wijnproeverij? niets van gezien. beheerder is een oud mannetje die alleen maar Frans spreekt. Het sanitair: klein en armoedig wij zijn zeker geen klagers en houden ook van basic, maar deze cp verdiend geen 4 of 5 sterren. (We moeten er wel zeggen dat het druilerig weer was. dat is natuurlijk ook niet bevorderlijk! en voor 10 euro incl electra…….
El-Negro
sep 2023
we betaalden €5,- incl. water, lozen, afval. Rustige mooie plek tussen de wijnvelden. Wijn geproefd en paar flesjes gekocht. een aanrader deze plek voor 1 of meer nachten
Grietje12
aug 2023
We waren van plan om 1 nacht hier te staan maar we zijn uiteindelijk 2 nachten gebleven. Zeer gezellige plaats om te staan. Rustig. Wijnproeven gedaan bij de eigenaar. Een wandelroute ontvangen van de eigenaar, leuke wandeling gedaan. Tussen druiven-, appel- en perengaarden wandelen. Wie van rust houdt, zeker aanrader! Kost €6 en €2p.p douche.
Les Croix 23
44690, Maisdon-sur-Sèvre, Frankrijk
47° 6' 26" N 1° 23' 15" W
47.10709 -1.38753
1km voorbij de kerk, richting St Fiacre, links, bij mevr en dhr Batard, die hier hun wijndomein hebben - boerderijprodukten te koop
Zie je iets wat niet klopt?
Bekijk alle