Lac de Badech

Lozen afvalwater

Stroom

KdeHerder

sep 2024

Hebben daar 2 dagen gestaan. Op zich rustige plek met overvliegende sportvliegtuigjes en zweefvliegtuigen. 1e Dag €5 betaald en ontving een ticket uit de automaat, de 2e dag slikte de automaat wel de €5 maar kreeg geen ticket. Leuk plaatsje met supermarkten om de hoek. Leuke wandelingen te maken. Wel grijs water geloost maar ik denk dat de drinkwatervoorziening niet werkte. Zag er niet uit.

g.engelbert

sep 2023

helemaal overvol, geen water, geen VE, we reden naar een nabijgelegen camping

juanmicabanal

aug 2023

Ik was daar 5 minuten en vertrok, kampeerders kunnen niet op het ene plein parkeren en op het andere de luifel en tafels uitschuiven en andere kampeerders niet laten parkeren, als je dat wilt, ga dan naar een camping en doe het op je perceel en trek aan val niemand lastig De rest is mijn mening Ik heb dit gebied boos verlaten, omdat het een van de best gepositioneerde gebieden in de Pyreneeën is.

Rue Jean Mermoz

31110, Bagnères-de-Luchon, Frankrijk

rustige plaats, heel stil gelegen je hoort alleen het ruisen van het riviertje - bakker 4min richting station - stroom 2x - betalen met bankpas - centrum 10min

Zie je iets wat niet klopt?

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle