Aire Municipal Saint Pierre Benouville

Vuilnisbak

Toilet

FreeLivingLife

nov 2024

Een onbetaalde camperplaats, maar waar een donatie gewaardeerd wordt. De camperplaats ligt wat afgelegen. In het gehuchtje vlakbij is een broodmachine waar je elke dag vers brood kunt halen. De camperplaats heeft twee toiletten die prima zijn. Je kunt er grijs water lozen, toiletcassette legen en vers water tappen. We hebben er prima geslapen. En natuurlijk bij vertrek een donatie gedaan.

Scabbydog

jul 2024

Deze lucht had helemaal geen faciliteiten. Het lijkt erop dat alle services zijn uitgeschakeld. De toiletten spoelen niet zo duidelijk door dat er geen water is. oké voor een overnachting als je zelfvoorzienend bent.

parthianshot

mei 2024

Het is een zeldzame en welkome kans om 5 sterren te scoren. Deze kleine site biedt alles waar we op kunnen hopen, volledig gratis. Bovendien is de EHU 16 ampère, beter dan veel campings.... We kwamen laat aan, maar gelukkig stond de slagboom omhoog.

Rue du Stade

76890, Saint-Pierre-Bénouville, Frankrijk

Camperlocatie naast sportveld - nabij D101 - gelegen buiten het dorp - agrarisch gebied - centrum 600m

Zie je iets wat niet klopt?

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!