Straußenhof Hohensayn

Stroom (16A)

WiFi

Issieikke

okt 2024

Wat een heerlijke rustige plek. We hebben er 1 nacht doorgebracht. Lekker wandelen met de honden en niemand tegenkomen. De struisvogels zijn erg leuk om te zien. Al was het 1 nacht, we hebben genoten. Eigenaars reageren ook snel op mail en zijn erg vriendelijk.

nailcorner

sep 2024

Echt een geweldige plek. Veel rust, zeer aardige gastheren die alles smaakvol en met veel aandacht voor detail hebben gebouwd. Je hebt de mogelijkheid om op aangewezen paden tussen de individuele struisvogelverblijven te wandelen. Op zo’n mooie plek gaat het hart van een kampeerder open. We komen zeker terug

kclgcamper

sep 2024

Prachtige plek met geweldige apparatuur en mooie vogels 🙂! De parkeerplaatsen zijn echt goed gedaan, inclusief mooie volledig houten picknicktafels. De toiletten en douche zijn perfect. Geweldig voor een paar rustige dagen! Het enige negatieve is dat er niet veel te doen is in de directe omgeving.

Hohensayn 2

56472, Lautzenbrücken, Duitsland

bij de struisvogelboerderij - de boerderij ligt ver weg van de drukte, midden in het bos - binnencafé/biertuin en de mogelijkheid om onze struisvogels van dichtbij te ervaren - afstand centrum 1400m.

1 apr t/m 31 okt

Zie je iets wat niet klopt?

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle