Camping Münstertal

Vuilnisbak

4.5

jeubressers

feb 2025

We waren in februari een week hier . Alles Top ! Super gastvriendelijk en prima service . Sanitaire voorzieningen zijn heel mooi en schoon . Goede uitvalsbasis voor wandel tochten. Bij het verblijf krijg je een ticket voor het Openbaar Vervoer. Heerlijk zwembad en sauna . Prima plek in de winter.

hansstraten

jul 2024

Beter is er denk ik niet te vinden. Zeer fijn verwarmd (echt lekker warm) buiten zwembad, prima gesorteerde winkel met meer dan alleen maar broodjes, voor wie een keer uit eten wil, restaurant bij de camping is uitstekend, sanitair is gewoon super en brandschoon. Locatie is voor de fietsliefhebbers prima, je kunt alle kanten uit, zowel klimmen als ook vlakker. Staufen im Breisgau ligt op 4 km, fraai dorpje. Wij komen gegarandeerd nog eens terug

Die-Wohnmobil-Familie

jun 2024

Net als bij de andere beoordelingen valt er op camping Münstertal niets te klagen. Iedereen die met kinderen reist, heeft een paradijs voor zich. Alles is perfect, het enige wat ik niet begrijp is de prijs van elektriciteit. Eigenlijk rekenen ze € 0,90 per kilowattuur (vanaf 24/05), wat tegenwoordig eigenlijk twee keer zo veel is als gebruikelijk. Een klein minpuntje, maar niet echt erg.

Dietzelbachstraße 6

79244, Münstertal, Duitsland

grote camping - activiteitenprogramma - gästekarte met gratis lokaal OV - restaurant - genoemde prijzen zijn voor Komfort I - kijk voor overige prijzen op website - ook plaatsen voor de slagboom (gereduceerd tarief)

1 jan t/m 6 jan

7 jan t/m 31 mrt

1 apr t/m 5 nov

Toon alle tijden en prijzen

Zie je iets wat niet klopt?

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle