•Vandaag geopend
Stroom (unknownA)
Vuilnisbak
Campertje
okt 2024
Mooie camping aan de Maas. Ruime kampeerplaats met stroom en waterpunt. Gratis WiFi en douchemuntjes gratis voor 4 minuten douchen. Sanitair schoon. Ligt wel aan doorgaande weg naar Dinant dus overdag meer verkeer. Aan de overkant loopt de spoorlijn met 2x per uur de trein. Camping op loopafstand naar Dinant. Geen broodjes of winkel aanwezig. Receptie vriendelijk. Prima voor bezoek aan Dinant. Wij betaalden 31 euro inclusief stroom.
P.Bernard
sep 2024
Smalle camping langs de Maas en doorgaande drukke weg met veel overlast van het verkeer. Campingbeheerster was zeer onvriendelijk. Camping is gesloten tussen 12.00-15.00 uur en is ook niet toegankelijk. Sanitair is verouderd maar schoon. Geen toiletpapier en douche met muntjes die niet bij de prijs zijn inbegrepen. Camping aan de dure kant, 25+6 euro voor electra. Beheerster houd via een monitor bij de receptie de gehele camping in de gaten.
Soestdijk5
aug 2024
Afgeschrokken door de recensies hadden wij een andere camping op het oog De navigatie stuurde ons door Dinant Bijna bij het punt aangekomen zagen wij een groot bord met camping Toen wij inschreven had ik het vermoeden dat dit die negatieve camping was. Maar de bejegening was normaal, geen reden om om te keren Sanitair is absoluut niet schoon en veel geluidsoverlast van trein en 2 wegen waar de camping tussen ligt De goede ligt 300 meter verder!
Quai du Camping
5500, Dinant, België
ligging aan N92, verbindinsweg tussen Namen en Dinant - aan de Maas
1 apr t/m 15 nov
€ 25,00
Zie je iets wat niet klopt?
Geef uw camperlocatie een boost!
Bekijk alle