Les Jardins d'Annevoie

Vuilnisbak

Speelgelegenheid

SamandrewsUK

okt 2024

Heerlijke rustige plek voor een tussenstop - we verbleven er zelfs 2 nachten omdat het zo fijn was. We reden naar de top van de parkeerplaats, helemaal achterin, 's nachts verlichtten schijnwerpers het gebied, er zijn vuilnisbakken maar geen andere faciliteiten. Gegeten in het café, de beste burger en friet van de hele vakantie! Biologisch brood, ter plekke gemaakt. Fantastische wandelingen overal, geweldig voor de honden. 🐶 👍

jappieentilja

aug 2024

Men verwacht hier wél een bezoek aan de tuinen. Er wordt op dit moment gecontroleerd. De tuinen zijn een bezoek zeker waard, koop je een entreekaartje, dan mag je gratis overnachten. Hoe dat in het laagseizoen gaat, weet ik niet. Voor één nacht een prima plek, zonder stroom, water of afvalbakken Dus gewoon een parkeerplaats zonder voorzieningen.

EllenAnthoni

mrt 2024

Eenvoudig maar precies wat u nodig heeft voor een tussenstop van één nacht: voldoende ruimte (eind maart) en het is gratis. Je hebt wel levellers nodig want terrein is zeker niet vlak :)

Rue des Jardins d'Annevoie

5537, Anhée, België

Parking van Les Jardins d'Annevoie - overnachten met de camper is toegestaan - bezoek aan de tuinen gewenst en ook zeer de moeite waard.

1 apr t/m 1 nov

Zie je iets wat niet klopt?