Panorama Camping Sonnenberg

Lozen afvalwater

Stroom (13A)

g.j.meijer

jul 2024

Wat een mooie camping. Omgeven door de bergen. Heel goed onderhouden en sanitair uitgebreid en schoon! Wij waren voor twee nachten met twee personen wel 115,- kwijt 😉

Elenius

jun 2024

We hadden niet geboekt. Kregen een mooie plek voor 2 dagen en nog 2 dagen, 2 plekken verder. Rustige camping, schoon. Mooi Oostenrijks toiletgebouw. Erg schoon. Broodjes iedere morgen te bestellen. Zeer vriendelijke eigenaren. De eigenaar gaf met nog 3 familie leden zondagavond een optreden met alpenblazers. Geweldig. Wasmachine €3,00 Droogruimte voor was binnen.

Tineke1959

mei 2024

Mooie camping in een rustige bebouwde omgeving. Vriendelijk ontvangst met een meedenkende eigenaar. Super douce’s, Broodjes service, Ruime plekken. erg goede WiFi. Wij hadden niet besproken en zijn langer gebleven dan de bedoeling. Je kunt erg mooi bij de rivier langs fietsen (zowel links als rechts) Bludens - rivier en snelweg over en dan gelijk naar rechts. (langs groot bedrijf over fietspad en dan op volgende kruising een fiets-infobord.)

Hinteroferst 12

6714, Nüziders, Oostenrijk

panoramacamping - zonnige, rustige bosomgeving - aan de voet van de Muttersberg - prachtig uitzicht - openbaar vervoer 200m - campingwinkeltje - winkels 500m

1 mei t/m 28 sep

Zie je iets wat niet klopt?

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle