Ristorante Mamabeach

Vuilnisbak

WiFi

Yeswecamp

aug 2024

We verbleven een nacht in de Mama Beach-locatie. We kochten een kaartje voor €30 en vertelden de baas dat we om 6.00 uur in de ochtend moesten vertrekken. Geen probleem zei hij. 's Ochtends deed een medewerker de slagboom niet voor ons open! Ze wilde ons kaartje zien! Wij lieten het haar zien. Ze zei dat het niet oké was en dat we onmiddellijk € 30 moesten betalen. Wat? Er werd iets besproken en we reden weg. Afzetterij!! Voorzichtigheid!!!

PoldoSbaffini

aug 2024

Het tarief wordt verhoogd naar € 30,- voor de eerste nacht, de daaropvolgende € 20,- voor water en afvoer. Elektriciteit inbegrepen in de prijs, maar van 23.00 uur tot 08.00 uur de volgende ochtend. Ruimtes een beetje beperkt en slechts 8 zitplaatsen.

WoMo-Plätze

aug 2024

Drie sterren voor de ligging aan een geweldig strand met zwemmogelijkheden en de nabijheid van de veerboot! Zonder uitleg met 10 euro verhoogd naar 25 euro. Geen service, zeer krappe ruimte. Niet geschikt voor ons!

Via Tramontana 8

07026, Pittulongu, Olbia-Tempio, Italië

Entree parking op Via Scirocco [eenrichtingsweg van zuid naar noord] - gebruik GPS-coordinaten - locatie op eigen parkeerplaats van restaurant - aan het strand - centrum 6km

1 apr t/m 1 nov

Zie je iets wat niet klopt?

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle