Camping Noroc

Lozen afvalwater

Stroom (16A)

Wigu

sep 2024

zeer sfeervolle camping met prima zeer schoon sanitair. De eigenaresse helpt je met alles . Het is heel rustig . Aanrader is bezoek aan de prachtige houten kerk en de geweldige enthousiaste uitleg die we kregen van de gids die op vraag van de camping- mevrouw extra voor ons een uur vroeger kwam.

RoosNoa

sep 2024

vorige reviews kloppen, MAAR zorg dan wel dat loslopende honden niet op de camping kunnen komen! toen we aankwamen heb ik onze plek eerst drolvrij gemaakt,keutels lagen over hele terrein 😩Daarbij komen die loslopende honden snachts terrein op en dan beginnen de hondenconcerten!! Rustig????? Nou nee. Daarbij is Wifi slecht tot werkt niet. tip Zorg dat loslopende honden niet op camping kunnen komen , scheelt viezigheid en herrie!

Pmich88

jul 2024

alles klopt inderdaad. knus, goed sanitair, aardige eigenaar die goede tips geeft om dingen te doen, in ons geval in Baia Mara en meedenkt. aanrader, ook als je paar dagen wilt blijven

Strada Crinului

437280, Săcălășeni, Roemenië

familiecamping op 9km van Baia Mare - gebruik GPS-coordinaten - Engels, Frans en Roemeens gesproken - centrum 200m

15 apr t/m 15 okt

RON 90,00

ACSI - Campingcard

ACSI - Campingcard

Zie je iets wat niet klopt?

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle