Geclaimd door eigenaar
Lozen afvalwater
Stroom
LexJolande
aug 2023
de camping doet een beetje statisch aan maar is geweldig. stroom water op je plek welke goed ruim is. wasmachines en droger gratis. je kan ook gratis gebruik maken van mountainbike en met de voucher heb je toegang tot de wellness, whirlpools , zwembad en Fitness in het mooie hotel op 300 m afstand. Ook uniek is de BBQ plek. Het sanitair is perfect en schoon. Voor ons de perfecte camping.
Jo.g
jul 2023
Super camping. Voor ons de mooiste camping die wij tijdens onze rondreis door Kroatië hebben gehad. Sanitair top. Zee, gelijk als je de camping af gaat. Leuke boulevard met gezellige restaurantjes en winkeltjes.
Kanepieper
jul 2023
Geweldig!! Wat een fijne plek. Prima plaatsten. Goed en netjes sanitair. Heerlijke douches. Vanaf de camping loop je zo naar de prachtige en heerlijke zee. Leuke boulevard. Gratis gebruik van wasmachine en droger is gratis. Gebruik van fietsen gratis. Geen fijne supermarkten in de buurt. Wel prijzig. (3 volw en 1 kind en camper 87 euro)
21327, Podgora, Kroatië
nieuwe plaats juni 2019 - nieuwe sanitaire voorzieningen, barbecueplaats, kleine speeltuin en watervoorziening in drinkwaterkwaliteit - centrum op loopafstand
1 mei t/m 30 jun
€ 63,00
1 jul t/m 1 sep
€ 99,00
Zie je iets wat niet klopt?
Bekijk alle