Moderator

Zorg voor kwaliteit en betrouwbaarheid als moderator bij Campercontact

Ben jij de camperaar die het leuk lijkt om bij te dragen aan de datakwaliteit van Campercontact? Als moderator speel je een cruciale rol in het waarborgen van de betrouwbaarheid van ons platform. Deze rol kan vanuit huis of bijvoorbeeld als je lekker op reis bent. Terwijl je toch al onderweg bent, is het bijvoorbeeld een kleine moeite om nieuwe locaties toe te voegen of bestaande informatie te actualiseren. Zo draag je bij aan een platform waar camperaars op kunnen vertrouwen.

Wat doet een moderator?

Als moderator bij Campercontact werk je actief mee aan het uitbreiden en verbeteren van onze locatie-informatie. Je voert nieuwe locaties op, verwerkt wijzigingen en houdt toezicht op de consistentie en kwaliteit van de gegevens. Je bent onderdeel van een team dat zorgt voor een efficiënte en prettige moderatieflow, met oog voor detail en toewijding aan de community.

Wat verwachten we van jou?

• Actief opvoeren van nieuwe camperlocaties en doorvoeren van wijzigingen op bestaande locaties.
  • Werken volgens de richtlijnen die zijn vastgelegd.
  • Openstaan voor overleg en samenwerking met andere moderatoren en coördinatoren.
  • Vertegenwoordigen als ambassadeur van Campercontact, ook wel Campbassadors: je straalt onze waarden uit en inspireert anderen.

Wat je meebrengt

• Je kunt nauwkeurig en volgens richtlijnen werken.
  • Je hebt een natuurlijk nieuwsgierigheid die je helpt met het uitzoeken van (soms onvolledige) toegevoegde data.
  • Je bent betrokken en hebt de motivatie om het platform te verbeteren.

Voordelen van het Campbassador-schap

• Je maakt deel uit van een hecht team dat samen werkt aan het succes van een van de grootste camperplatformen van Europa.
  • Je neemt deel aan bijeenkomsten waar Campercontact updates deelt en waar je je mede-moderatoren kunt ontmoeten.
  • Er is een uitgebreid communicatieplatform met alle benodigde documenten voor eenvoudig onderling contact.
  • Je kunt altijd rekenen op ondersteuning van de coördinator en het serviceteam voor vragen of technische problemen.

Sluit je aan bij Campercontact en maak het verschil!

Word een onmisbaar schakel binnen onze community en help Campercontact nóg beter maken. Enthousiast? Meld je aan als moderator en draag bij aan de camperervaring van duizenden reizigers wereldwijd!

Let op

Op dit moment is het team voor deze rol compleet en zijn we niet op zoek naar nieuwe aanmeldingen. We nodigen je echter van harte uit om onze andere rollen te bekijken en te ontdekken waar jouw bijdrage van waarde kan zijn binnen Campercontact!