Content Creator
Ben jij een enthousiaste camperaar die graag zijn of haar ervaringen deelt en anderen inspireert? Campercontact is op zoek naar Campbassadors die de community een gezicht willen geven door prachtige content te maken en te delen. Als content creator vertel je over de mooiste plekjes, deel je reistips en routes, en draag je bij aan de groei van ons platform.
Jij maakt deel uit van het persoonlijker maken van ons platform! Jij inspireert andere camperaars met jouw foto’s, video’s en verhalen over jouw reizen. Of het nu gaat om verborgen juweeltjes, handige tips of avontuurlijke routes, jouw content zorgt ervoor dat anderen zich verbonden voelen met de campercommunity. Én wij helpen jou om jouw platform te vergroten door in de picture te komen bij onze community van ruim 1,5 miljoen camperaars.
Word een inspirerende stem binnen onze community en help Campercontact nóg beter maken. Enthousiast? Meld je aan als Content Creator en draag bij aan de camperervaring van duizenden reizigers wereldwijd!