•Aperto oggi
4.8
10 recensioni
Comportamento in campeggio non consentito
Cani ammessi
Elettricità
Gabinetto
Costo sconosciuto
Acqua
Limania
giu 2024
Zeer mooie herberg! Gratis parkeerplaats (3 stacaravans) met mogelijkheid tot elektriciteit en water. We hadden een heerlijke maaltijd en werden zo hartelijk begroet. Een echte aanrader op weg naar Denemarken!! Wij komen graag nog een keer!
Rohstrugel
gen 2024
Aanbevolen voor één nacht op doorreis. Indien nodig kunt u ook walstroom krijgen, maar geen afvoer van grijs of zwart water. De herberg is zeer traditioneel en op verzoek kunt u hier de volgende ochtend ontbijten. Er is ook een zelfbedieningsboerderijwinkel waar u 24 uur per dag zelfgebrouwen bier kunt kopen. De beste manier om er te komen is van achteren via de Altheimer Straße.
PingHamburg
giu 2023
We hebben een nacht doorgebracht op het veld op weg naar Denemarken en zijn erg blij met de gastvrijheid en het heerlijke eten. Ondanks onze aankomst kort voordat de keuken dichtging, hadden we geen problemen met soep, salade, hoofdgerechten en als grote afsluiter het nieuwe dessert van de maand. Bedankt, we komen zeker terug!!!
Sei stato qui?
Ladelunder Straße 24
25917, Achtrup, Germania
Codice del sito: 7735
Lunedi e Martedì chiuso - anche per roulotte - pasto obbligatorio - negozio 500m
1 gen a 31 dic
Nessuna carta sconto accettata
Vedi qualcosa che non va?
Mostra tutto