Landgasthof Achtruper Stuben

Water

4.8

Limania

jun 2024

Zeer mooie herberg! Gratis parkeerplaats (3 stacaravans) met mogelijkheid tot elektriciteit en water. We hadden een heerlijke maaltijd en werden zo hartelijk begroet. Een echte aanrader op weg naar Denemarken!! Wij komen graag nog een keer!

Rohstrugel

jan 2024

Aanbevolen voor één nacht op doorreis. Indien nodig kunt u ook walstroom krijgen, maar geen afvoer van grijs of zwart water. De herberg is zeer traditioneel en op verzoek kunt u hier de volgende ochtend ontbijten. Er is ook een zelfbedieningsboerderijwinkel waar u 24 uur per dag zelfgebrouwen bier kunt kopen. De beste manier om er te komen is van achteren via de Altheimer Straße.

PingHamburg

jun 2023

We hebben een nacht doorgebracht op het veld op weg naar Denemarken en zijn erg blij met de gastvrijheid en het heerlijke eten. Ondanks onze aankomst kort voordat de keuken dichtging, hadden we geen problemen met soep, salade, hoofdgerechten en als grote afsluiter het nieuwe dessert van de maand. Bedankt, we komen zeker terug!!!

Ladelunder Straße 24

25917, Achtrup, Duitsland

maandag en dinsdag gesloten - ook voor caravans - maaltijd verplicht - winkel 500m

Zie je iets wat niet klopt?

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle