•Vandaag geopend
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Fleurdeluna24
sep 2024
Fijne camping op een mooie locatie met goede voorzieningen. Vriendelijke mensen. We mochten zelfs blijven staan tot in de middag op dag van vertrek. Prijs klopt idd niet wij moesten 41 Chf betalen voor 1 nacht.
Kees&El
aug 2024
Wij waren hier op doorreis naar Italië en Griekenland. Hadden gelukkig gereserveerd voor een paar dagen want de camping was vol in dit hoogseizoen. Het sanitair is luxe, een prachtig en verkoelend zwembad, een magnifiek uitzicht! We kwamen hier de jaren door al vaker en komen graag weer terug.
Charlie07
sep 2023
We zijn hier op doorreis naar Italie. Goed verzorgde camping met ruime plaatsen. Veel mogelijkheden om te doen in en om de camping. Vriendelijke staf. Opgeven prijzen kloppen niet. Wij moesten met 1 camper, stroom en 2 personen 32 CHF betalen. Niet onredelijk voor een camping met zwembad maar ik had op 20 CHF gerekend.
Mühleye
3930, Visp, Zwitserland
ruime plaatsen - schitterend uitzicht - snackbar - restaurant - openbaar vervoer 500m - winkels 2km quickstop in de winter - op de parkeerplaats van het zwembad - alleen voor zelfvoorzienende campers voor max. 5 nachten - schrijf u in voor Quickstop met het online formulier - voer uw contactgegevens en kentekennummer in - elektriciteitskasten zijn open om uw camper aan te sluiten.
CHF 41,00
CCI - Camping Card International
ACSI - Campingcard
ACSI - Campingcard
Zie je iets wat niet klopt?
Bekijk alle