Wasmachine
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Cees&Lucy
aug 2024
De mooiste camping waar we ooit hebben gestaan! Uitzicht is werkelijk fantastisch. Wij stonden in het stuk bij de receptie. Plekken die kris kras tussen de begroeiing zijn. Heel mooi. Sanitair was modern en schoon. Super aardig personeel.
Familie-Huiting
jul 2024
Mooie locatie met ruime plekken en uitzicht op bergen en gletsjer. Wel bomvol. Met veel moeite en wachten konden ze nog net een plekje voor 1 nacht vinden voor ons. Bij de douches stond een lange rij. Tafeltennis, speeltuin en springkussen voor de kinderen.
Jumpertje2023
jul 2024
Mooiste locatie ever!!!! ruime en besloten plekken nabij de rivier. Wat een schitterend zicht op de besneeuwde bergtoppen!!! Heel vriendelijke ontvangst, douches en toiletten modern en schoon. Heel veel mogelijkheden voor makkelijke en zwaardere wandelingen in de omgeving. Heel lekkere verse pizza gegeten bij Auberge Des Glaciers in het dorp met vrolijke bediening. Kortom: top!!!!
terrassencamping - rustig gelegen in prachtig natuurgebied - campingwinkeltje - winkels 500m
12 mei t/m 30 jun
CHF 31,40
1 jul t/m 25 aug
CHF 38,20
26 aug t/m 1 okt
CHF 31,40
Zie je iets wat niet klopt?