•Vandaag geopend
3.9
Huub68
aug 2022
Heerlijk gegeten, super vriendelijke bediening en kok/eigenaar Florian. Van hieruit makkelijk met de tram naar het centrum van Sankt Gallen. In ons geval waren de kosten van overnachten bij het diner inbegrepen. Het bodempje van de regionale wijn mochten we mee naar de camper nemen om na te genieten, inclusief prachtig uitzicht op Sankt Gallen en de Bodensee. Een echte aanrader!
gyang
mrt 2021
we waren zaterdag te gast bij de Black Bear voor het diner in de stacaravan. De keuken was absoluut geweldig en van een zeer hoge standaard, de wijnkaart was erg voortreffelijk. Het veld was helemaal vol en de service werkte perfect. We werden op een zeer vriendelijke en hoffelijke manier in de camper bediend. De sfeer op het veld was erg ontspannen en leuk. We hebben erg genoten van deze avond met een prachtig uitzicht op de Bodensee
Campertje32
sep 2020
Bij aankomst hebben we bij dit restaurant wat gedronken (2 wijntjes en een pilsje). Toen we aangaven niet te zullen blijven eten werd er 20 fr bij de rekening opgezet voor de overnachting. Wij hebben dit vooraf op de site niet kunnen lezen, misschien toch goed om vooraf aan te geven dat alleen bij dineren de parking gratis is en dit ook de de site te vermelden.
Bärenweg
9011, Sankt Gallen, Zwitserland
uitzicht op het Bodenmeer - consumptie in het restaurant is gewenst - centrum 2km
CHF 20,00
Zie je iets wat niet klopt?
Bekijk alle