Camping Seefeld Park

• Wasmachine

• Vuilnisbak

jolla51

aug 2025

De camping brengt je niet naar de kampeerplaats, dus je treft de plaats modderig aan. De camper wassen op de kampeerplaats. Er is geen controle. De toiletten en douches zijn vies. Niemand te bekennen om ze schoon te maken.

de drie sterren komen vooral door de prijs kwaliteit. We hadden een economie plek voor €65. De rest zat vol. De plekken zijn erg klein en dicht op elkaar. Waarschijnlijk hebben de plekken zonder stroom een betere plek. Je wordt dan gelijk naast het meer geplaatst en is alles ruimer. voor het zwembad moet je extra betalen. de ligging is wel erg mooi en het meer ook. nu moet ik wel zeggen dat wij persoonlijk meer van kleinschalige campings houden.

CamperD21

jun 2022

Prachtige camping, mooi gelegen aan het meer. Niet veel schaduw. Uitstekend toiletgebouw. We waren op doorreis, arriveerden pas na 19 u, receptie al gesloten. Ik had tevoren mail gestuurd en kreeg instructies hoe ik toch binnen kon komen. Prima restaurant met vriendelijke dame. Wel duur, overnachting 56 Euro, restaurant ook duur, je bent dan ook in Zwitserland. Maar zeker plek om keer terug te komen.

Seestrasse 20

6060, Sarnen, Zwitserland