Harbour Car Park

Lozen afvalwater

Stroom

Snandra2772

sep 2023

Vermijd, vermijd, vermijd. overnacht niet op deze parkeerplaats. De lokale bevolking komt er middenin de nacht doorbrengen en naast campers parkeren om te drinken, drugs te gebruiken en zo hard mogelijk muziek te spelen. Om 02.00 uur moesten we een andere parkeerplaats zoeken. Ik stel voor dat u een van de andere nabijgelegen parkeerterreinen gebruikt, aangezien deze niet op deze manier worden lastiggevallen. We verhuisden naar de parkeerplaats van het hotel en sliepen de rest van de nacht comfortabel. Jammer, want iedereen met wie we lokaal spraken, was welkom

JJAB

mei 2023

Prima plaats omtrent faciliteiten, doorgereden te lawaaierig

Heimime

jan 2020

De parkeerplaats bij het kasteel en de toiletten die 24 uur open waren, waren schoon, 2 parkeerplaatsen met elektriciteit zijn beschikbaar, we waren zelfvoorzienend ernaast. Het is niet bijzonder stil 's avonds en' s nachts, de haven en pubs, maar het stoorde ons niet, we sliepen goed. Ruimte wordt aanbevolen, dicht bij de stad, supermarkt en bars in de buurt. We waren in de Windrose Bar met onze kinderen, alles was helemaal leuk en lekker, maar toen de geweldige livemuziek gewoon heel leuk werd, moesten we helaas gaan, minderjarigen vanaf 20:00 niet welkom. Oh man.

Rodgers Quay

BT38 8BE, Carrickfergus, Verenigd Koninkrijk

54° 42' 48" N 5° 48' 32" W

54.71346 -5.80895

grote parking met sanizuil - eenheidstarief voor lozen/water/elektriciteit - munt af te halen bij Carrickfergus Visitor Information Centre of Carrickfergus Marina Administration Building - in het centrum

Zie je iets wat niet klopt?

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle