•Vandaag geopend
Lozen afvalwater
Stroom
Snandra2772
sep 2023
Vermijd, vermijd, vermijd. overnacht niet op deze parkeerplaats. De lokale bevolking komt er middenin de nacht doorbrengen en naast campers parkeren om te drinken, drugs te gebruiken en zo hard mogelijk muziek te spelen. Om 02.00 uur moesten we een andere parkeerplaats zoeken. Ik stel voor dat u een van de andere nabijgelegen parkeerterreinen gebruikt, aangezien deze niet op deze manier worden lastiggevallen. We verhuisden naar de parkeerplaats van het hotel en sliepen de rest van de nacht comfortabel. Jammer, want iedereen met wie we lokaal spraken, was welkom
JJAB
mei 2023
Prima plaats omtrent faciliteiten, doorgereden te lawaaierig
Heimime
jan 2020
De parkeerplaats bij het kasteel en de toiletten die 24 uur open waren, waren schoon, 2 parkeerplaatsen met elektriciteit zijn beschikbaar, we waren zelfvoorzienend ernaast. Het is niet bijzonder stil 's avonds en' s nachts, de haven en pubs, maar het stoorde ons niet, we sliepen goed. Ruimte wordt aanbevolen, dicht bij de stad, supermarkt en bars in de buurt. We waren in de Windrose Bar met onze kinderen, alles was helemaal leuk en lekker, maar toen de geweldige livemuziek gewoon heel leuk werd, moesten we helaas gaan, minderjarigen vanaf 20:00 niet welkom. Oh man.
Rodgers Quay
BT38 8BE, Carrickfergus, Verenigd Koninkrijk
54° 42' 48" N 5° 48' 32" W
54.71346 -5.80895
grote parking met sanizuil - eenheidstarief voor lozen/water/elektriciteit - munt af te halen bij Carrickfergus Visitor Information Centre of Carrickfergus Marina Administration Building - in het centrum
Zie je iets wat niet klopt?
Bekijk alle