Casa Rosada

Lozen afvalwater

Stroom

HymerB580MB

nov 2024

Erg netjes en mooi plekje. Bijna allemaal overwinteraars. Wij hadden geluk en konden 4 dagen hier staan. Met slechts 5 plaatsen is het snel vol. Dank voor de gastvrijheid!

H.-E.-

okt 2024

Wat een hartelijk ♡ ontvangst door Fred & Blanche. We voelden ons zeer welkom op hun mooie en schone camperplaats. Jammer dat we niet langer konden blijven. We hebben 2 heerlijke dagen bij jullie gehad en wat een héérlijk zwembad! Groetjes, Henk en Marja 👋

Schaffeltje

okt 2024

Een heerlijke plek! Rustig gelegen, maar op de fiets de wat grotere plaatsen Santa Pola en Elche goed te doen. Een boottocht vanuit Santa Pola naar het kleinste bewoonde Spaanse eiland Tabarca is een aanrader! Alles spik en span op de camperplaats! Heel gastvrij ontvangen!

Partida Hoya 3073B

03294, Santa Fe, Spanje

38° 10' 53" N 0° 40' 35" W

38.18134 -0.67649

***Let op! minimaal verblijf 72 uur *** ruime camperplaatsen tussen palm en fruitbomen bij Nederlands echtpaar - zwembad - petanque - tafeltennis en darten - autoverhuur - flamingo plassen - winkels en pleintjes in de directe omgeving - strand 5km

1 jan t/m 1 jun

1 sep t/m 31 dec

Zie je iets wat niet klopt?

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle