•Vandaag geopend
Douche
Toilet
johanannelies
5 dagen geleden
Mooie plek om een paar dagen te verblijven. Heerlijk die rust tussen de olijfbomen. Zeker een aanrader.
Onderweg-met-de-euramobil
2 weken geleden
Wij waren hier 20 en 21 maart. Wat een gastvrije eigenaren. We stonden in de fantastisch mooie olijfboomgaard. Rust en ruimte. ook hebben we de olijfolie bij ze gekocht. Dank jullie wel voor de hartelijke gastvrijheid. gr Ludo en Ellen
jessieturenhout
feb 2025
Fantastische week gehad bij Finca Isabel. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren die de rust op het terrein waarborgen. Prachtige uitzichten tussen de olijfbomen en op fiets afstand van L'ampolla en het natuurgebeid Delta l'Ebre. Overdag elektra beschikbaar evenals een warme douche en toiket. Mogelijkheid om tegen betaling een was te laten draaien, drinkwater te kopen en goede wifi! Kortom aanrader! wel even van te voren bellen ivm beschikbaar
Carrer de la Rosa 1
43519, El Perelló, Spanje
Op een grote finca - Nederlandse eigenaren - tussen eeuwenoude olijfbomen - rust - privacy - uitzicht over de Ebro Delta - Adult only - bel voor beschikbaarheid - Kom niet onaangekondigd.
€ 14,00
Zie je iets wat niet klopt?
Bekijk alle