Camping Tamanco

sjors24

jul 2025

we kwamen hier werden netjes ontvangen. we konden eerst een plaatsje uitzoeken de rest kwam later. waren met een verstopte wc bezig.alles uitgestald. we hebben een net om onze camper voor de honden. eenmaal klaar konden we gaan. geen grote honden max 2 mogen niet blaven. tip voor de volgende keer vraag mensen eerst wat ze bij hebben. neem even de tijd dan ze later weer weg te sturen

CampingLimon

jun 2025

Een absolute parel – veel aandacht voor detail. Prachtige natuur, prima sanitair, vriendelijke eigenaren. Zeer ruime plaatsen, soms zelfs met livemuziek in de avonduren. Je kunt hier echt tot rust komen. Het is geen doorsnee camping – en dat is maar goed ook. Een echte aanrader!

Eddyk

mei 2025

Wat een prachtige camping. Het begint al bij het vriendelijke ontvangst door de Engelse eigenaren. En dan de plekjes, verstopt tussen de bomen en struiken, waardoor genoeg privacy en schaduw. Het sanitair is top. Alleen een klein krukje in de doucheruimte zou fijn zijn geweest. Of een bankje in de algemene ruimte. Deze camping is een echte aanrader.

Rua do Louriçal 11

3105, Pombal, Portugal