Parque Municipal de Campismo

Lozen afvalwater

Stroom (unknownA)

arjen.van.tilborg

2 dagen geleden

het sanitair is verouderd, maar functioneert prima. Het wordt dagelijks goed schoongemaakt. in februari is het heerlijk relaxt en je zit vlakbij het strand. Prima wandel en fietsmogelijkheden in de omgeving. eindelijk een camping waar le niet in slagorde op te kleine plekken wordt gedirigeerd. Villa Teal is lopend te bereiken voor je dagelijkse boodschappen.

PILOTESL609

aug 2024

Plaats erg chaotisch, alles is overal. Personeel vriendelijk. Sanitair oud maar schoon. Douches hebben warm water, toiletten zijn beter als je er zelf een hebt. Op de achtergrond is voortdurend verkeersgeluid te horen. De prijs is echter redelijk goed. Hoogseizoen ongeveer € 26,- per nacht. Zeer breed en mooi strand op ongeveer 10 minuten lopen.

Pemapi80

jul 2024

Laat veel te wensen over. In een camper met eigen sanitair kan dat prima. Als je afhankelijk bent van het plaatselijke sanitair zou ik de camping afraden. We houden van deze plek, dus we moeten veel verdragen. Maar over het algemeen ontbreekt het in vergelijking met andere Europese campings. Er wordt simpelweg niet geïnvesteerd. Het is eigenlijk een schande.

Avenida Infante Dom Henrique

8900-435, Monte Gordo, Portugal

37° 10' 46" N 7° 26' 36" W

37.17933 -7.44346

camping nabij strand - terrassencamping - LET OP: op de verharde stukken gaan staan anders rijdt je je vast [wegslepen 85,-!] - centrum 500m

Zie je iets wat niet klopt?