•Vandaag geopend
Stroom (6A)
Vuilnisbak
Wendy-NL
okt 2024
fijne camperplek met vriendelijk onthaal. heel mooi en gezellig restaurant op terrein aanwezig. erg druk maar prima te doen voor een overnachting.
KlaasenJennyMp
aug 2024
Nee niet meer sterren. ten eerste prijs klopt niet men rekent er van alles bij, ik kwam op camper twee personen geen stroom 25 euro. Veel te veel voor deze plaats, tegen acht uurs savonds overvolle camperplaats. eigenaar is op zich aardig en kan goed muziek maken, maar is samen met de vrouw wat onvoorstelbaar. er staan ook caravans tussen, op een camperplaats!!!! het begin van het einde voor de vrije camperaars. sanitair te weinig maar Oke.
Tine1234
aug 2024
Wij waren genoodzaakt hier met onze camper te staan; de eigenaar was aan de telefoon vriendelijker dan in persoon. Voor 2 volwassenen + 1 kind betaalden we een pluizige 28 euro zonder stroom. Net als in eerdere beoordelingen zijn er 2 toiletten en 2 douches. Helaas veel te weinig en zeker niet schoon. Geen wc-papier, geen zeep. We hebben ook in het restaurant gegeten, helaas waren de prijzen ronduit exorbitant en was de baas extreem gespannen
Mühle 4
6611, Heiterwang, Oostenrijk
Sitecode: 12046
broodjes/ontbijtservice - ligweide - regionale producten in Bauernstube - gastronomie/centrum 200m - Heiterwanger See 1km
€ 16,00
Zie je iets wat niet klopt?
Bekijk alle