Ferienhof Sunnawirt

Stroom (6A)

Vuilnisbak

Wendy-NL

okt 2024

fijne camperplek met vriendelijk onthaal. heel mooi en gezellig restaurant op terrein aanwezig. erg druk maar prima te doen voor een overnachting.

KlaasenJennyMp

aug 2024

Nee niet meer sterren. ten eerste prijs klopt niet men rekent er van alles bij, ik kwam op camper twee personen geen stroom 25 euro. Veel te veel voor deze plaats, tegen acht uurs savonds overvolle camperplaats. eigenaar is op zich aardig en kan goed muziek maken, maar is samen met de vrouw wat onvoorstelbaar. er staan ook caravans tussen, op een camperplaats!!!! het begin van het einde voor de vrije camperaars. sanitair te weinig maar Oke.

Tine1234

aug 2024

Wij waren genoodzaakt hier met onze camper te staan; de eigenaar was aan de telefoon vriendelijker dan in persoon. Voor 2 volwassenen + 1 kind betaalden we een pluizige 28 euro zonder stroom. Net als in eerdere beoordelingen zijn er 2 toiletten en 2 douches. Helaas veel te weinig en zeker niet schoon. Geen wc-papier, geen zeep. We hebben ook in het restaurant gegeten, helaas waren de prijzen ronduit exorbitant en was de baas extreem gespannen

Mühle 4

6611, Heiterwang, Oostenrijk

Sitecode: 12046

broodjes/ontbijtservice - ligweide - regionale producten in Bauernstube - gastronomie/centrum 200m - Heiterwanger See 1km

Zie je iets wat niet klopt?

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle