•Vandaag geopend
Speelgelegenheid
Toilet
Sprotte
jul 2024
Gratis parkeerplaats direct aan het meer👍 Aan- en afvoer, watertoilet achter een tankstation, 's nachts rustig, TOP-plek
Bender2018
jun 2024
prima plek om te overnachten! De weg is soms wat druk maar in de nacht stil. Twee supermarkten bij de deur. Je kan hier prachtig wandelen. Wij hebben de Horningseater gelopen naar een mooie waterval. Dit is easy maar als je geen conditie hebt heeeel zwaar. Er zijn wel wat dingetjes, iedereen wil vooraan staan dus ze staan soms letterlijk op je lip. Als je zelf slim bent en net te weinig ruimte naast je buurman overlaat sta je prima. Dus aanrader
JvdB55
aug 2023
Zelfseen ster is teveel. Wat een desillusie. Wij kwamen om 16.00 uur in en het hele park was afgeladen met campers. De campers stonden zeker drie rijen dik met soms maar een meter tussenruimte. Zelfs bij de loosplek stonden zeker 8 campers. Ze stonden er waarschijnlijk langer wat de luifels stonden uit met stoeltjes eronder. Wij zijn snel doorgereden.
Rv60 1
6763, Hornindal, Noorwegen
Aan een meer met mooi uitzicht - zwemgelegenheid en picknickbanken - Supermarkten en serviceplaats in de buurt.
Zie je iets wat niet klopt?
Geef uw camperlocatie een boost!
Bekijk alle