Hornindal Vasspark

Speelgelegenheid

Toilet

Sprotte

jul 2024

Gratis parkeerplaats direct aan het meer👍 Aan- en afvoer, watertoilet achter een tankstation, 's nachts rustig, TOP-plek

Bender2018

jun 2024

prima plek om te overnachten! De weg is soms wat druk maar in de nacht stil. Twee supermarkten bij de deur. Je kan hier prachtig wandelen. Wij hebben de Horningseater gelopen naar een mooie waterval. Dit is easy maar als je geen conditie hebt heeeel zwaar. Er zijn wel wat dingetjes, iedereen wil vooraan staan dus ze staan soms letterlijk op je lip. Als je zelf slim bent en net te weinig ruimte naast je buurman overlaat sta je prima. Dus aanrader

JvdB55

aug 2023

Zelfseen ster is teveel. Wat een desillusie. Wij kwamen om 16.00 uur in en het hele park was afgeladen met campers. De campers stonden zeker drie rijen dik met soms maar een meter tussenruimte. Zelfs bij de loosplek stonden zeker 8 campers. Ze stonden er waarschijnlijk langer wat de luifels stonden uit met stoeltjes eronder. Wij zijn snel doorgereden.

Rv60 1

6763, Hornindal, Noorwegen

Aan een meer met mooi uitzicht - zwemgelegenheid en picknickbanken - Supermarkten en serviceplaats in de buurt.

Zie je iets wat niet klopt?

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle