Camping De Lange Pacht

melly2022

jul 2024

super leuke boerencamping. mooi ruim allemaal opgezet en een mooi schoon sanitair gebouw. hondjes zijn welkom

P.cocquyt

jun 2024

We werden zeer warm onthaald en kregen zoals gevraagd een plaats op het verharde gedeelte. Alles is zeer goed onderhouden. Ook alle plaatsen op het gras waren kraaknet. Over het sanitair kunnen we kort zijn. Alles is er en bovendien lijkt het iedere keer je binnen gaat juist gepoetst. wij hadden geen fietsen mee maar het is een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Mooie omgeving om te wandelen/geocachen. Aanrader.

OnsDelfin

apr 2024

Prettig onthaal gehad van de eigenares met alle informatie die we nodig hadden en begeleiding tot het waterpunt en daarna tot onze plaats. We voelden ons meteen thuis en hadden camperplaats 51, lekker groot stuk gras. 6A electriciteit, satelietverbinding was goed, wifi iets minder (maar 1 blokje). Sanitaire blok was extreem hygiënisch en prachtig, alles gescheiden, zelfs een bad voor baby's, 5 afwasplaatsen. Extreem rustig.

Boksweg 1

4384 NP, Vlissingen, Nederland

Diverse camperplaatsen - ook kampeerplaatsen op de velden - aankomst na 13.30u - vertrek voor 11u - overdekte recreatieruimte - winkelcentrum - boulevard en centrum van Vlissingen 3km

28 mei t/m 11 okt

1 apr t/m 27 mei