Camping de Strandloper

3.5

3.5

We hebben daar voor het Paasweekend gestaan voor drie nachten. We hebben hiervoor 288,00 euro betaald. Dus voor 1 nacht 96 euro betaald. Dat op een camping waar je zelf geen Bristo is of een koffie kon bestellen. Dit is volgens mij oplichting. wij komen daar niet meer!

RapidoEngel

aug 2024

De 2 sterren zijn voor de camping, want de plaats die wij toegewezen kregen (F15) viel enorm tegen, gezien de prijs die we betalen. Je zit weggestopt in een hoekje naast een roldeur en een hek, totaal geen uitzicht en pal naast de buurman. Daarnaast hadden we voor de prijs wel verwacht gratis te kunnen douchen maar is ook 1 euro. Ligging een 10, fietsafstand Noordzee strand en loopafstand Grevelingenmeer. Daar hebben we genoten!

tijdens CAS 2 overnachtingen gereserveerd en betaald al in januari 2024. wat hadden wij ons verheugd op dit weekend, voor €150,- per nacht (!!!!) wat we toegewezen gekregen geloof je niet voor dat geld: een plekje op de parkeerplaats buiten de camping, we hebben heel de camping niet gezien. Echt schandalig, en nog €1,- om te mogen douchen ook. nooooit meer de Strandloper!!!

Kuijerdamseweg 64

4322 NM, Scharendijke, Nederland

Recreatiepark - kampeerplaatsen en camperplaatsen - zie website voor diverse tarieven - diverse kampeerplaatsen tegen verschillend tarief - uniek gelegen - Noordzeestrand en het Grevelingenmeer - centrum 1,5km

31 aug t/m 9 okt

1 jun t/m 5 jun

10 jun t/m 17 jun

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard