•Vandaag geopend
Stroom (16A)
Vuilnisbak
Das-Jupp
apr 2022
We waren zeer tevreden en stonden op de "parkeerplaats bij de ingang". Inchecken zonder problemen en vriendelijk. Een borg van 50€ voor de douchekaart is vereist. Elektriciteit ter plaatse en inbegrepen. Toiletgebouw met 4 cabines voor douches etc. aanwezig en elke dag goed schoongemaakt. Ongeveer 2 km naar het strand en het centrum van Renesse in de directe omgeving. Geweldig om te fietsen. Wij komen graag nog een keer.
Slaapoog
mei 2021
we mochten eerst kijken welke plaats we zouden nemen: ACSI of de andere. Namen de andere ivm toilet- douchegelegenhied die werkelijk formidabel is. Camperplaats zijn met kleine planten van elkaar gescheiden. 16 amp, wat echt super veel is. Sanistation bij uitgang. Prima dagen gehad.
Lincolnm3
sep 2020
Prima camperplaats. Alleen wel duur voor wat het. Ver van het toilet gebouw.
Hoogenboomlaan 28
4325 DJ, Renesse, Nederland
Campercorner op camping - gelegen op een van de mooiste plekjes van Schouwen Duiveland - voor tarieven feestdagen in voorseizoen zie website - Noordzeestrand te voet te bereiken - markt op woensdag in Renesse 500 m
21 mrt t/m 28 mei
€ 31,04
29 mei t/m 10 jun
€ 41,04
11 jun t/m 17 jun
€ 31,04
Toon alle tijden en prijzen
CKE - Camping Key Europe
Zie je iets wat niet klopt?
Bekijk alle