International, Ardoer camping

Dees2012

sep 2025

mooie camperplaatsen verzorgd sanitair vriendelijk personeel gratis douchen klein camping winkeltje prijs 24€ per nacht met ACSI kaart

Al-Ca

jul 2025

Geweldige camping voor gezinnen met kinderen, prima sanitair, douches zijn 3 minuten open zonder muntjes, maar je kunt ze wel verlengen. Helaas kun je de temperatuur niet regelen; we hadden het graag wat warmer gehad. Er worden dagelijks verse broodjes geserveerd; we zullen de "Italiaanse" missen; ze zijn heerlijk 😊 Het meer ligt op 35 minuten lopen, of een snellere fietstocht. Er is weinig in de buurt, dus we zijn uit verveling doorgereden.

JH*

sep 2023

Fijne camping, sanitair goed, zeer vriendelijk personeel bij de receptie. Voor de kinderen een kinderboerderij. Mooie uitvalsbasis voor fietstochten (ook naar het strand).

Sint Bavodijk 2D

4504 AA, Nieuwvliet, Nederland

half verharde, ruime camperplaatsen vooraan op het terrein voorzien van stroom [6A], water, afvoer en TV-aansluiting - zie voor exacte tarieven in voorjaar de website - centrum 300m

30 aug t/m 9 okt

26 okt t/m 30 nov

10 okt t/m 25 okt

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard