Camping Bij de Schaapskooi

GeertZ

sep 2025

wat een heerlijke rustige mooie schone camping. we werden heel vriendelijk ontvangen en alles werd tot de puntjes uitgelegd. er hangen kaartjes met knooppunt routes, er liggen tijdschriften. warm en koud water gratis. ga zo maar door…. als we in de buurt willen kamperen kiezen we zeker deze camping 👍🏻

Zeer vriendelijke eigenaren, konden onverwachts toch met 3 stellen nog op de camping staan. Keurig nette camping en zeer schoon sanitair. Prachtige omgeving om te fietsen, komen vast nog eens terug.

GordonG

jul 2025

Fantastische camping! Zeer vriendelijk ontvangst door de eigenaren. Blinkend schoon sanitair en fijne plekken om te staan. Wij hebben een extra nacht bijgeboekt. Wij komen volgend jaar weer terug!

Dalkruid 27A

7443 LE, Nijverdal, Nederland

Camping aan de rand van natuurgebied Wierdense Veld - twee jeu-de-boules banen - check-in na 13u - check-out voor 12u - supermarkt/bakker/cafetaria [Hulsen] 2 km - centrum 3,5 km- Prijzen zijn exclusief stroom à € 0,50 per kWh.

1 sep t/m 30 sep

1 mei t/m 31 aug