Camping de Krim

3.2

3.2

Nee, wat ons betreft…..en laten we eens positief beginnen. Sanitair perfect, te doen op de camping genoeg. Stonden op een Camperplek nr 33. Sommige vonden de weg er naar toe de A28. Dan lawaai alom na 23.00 en geen enkele controle of toezicht. De vuilcontainer de hele nacht door de jeugd de nood knop ingedrukt. En dan de prijs 55 euro. Mag je iets meer rust op de plek verwachten en geen verkeersweg en lawaai bij je plek. Wij komen niet weer.

Disa

sep 2024

Wij waren zeer tevreden Super goed onderhouden complex met veel voorzieningen. Vriendelijk personeel en een goed doordacht concept. Geschikt voor zowel gezinnen als andere mensen. De prijs is daarvoor gerechtvaardigd.

Johan118

sep 2024

mooie camping met mooie faciliteiten alleen 1 minpunt en dat is, er is geen bel eenduidige regel hoe je moet staan op de camperplaatsen. de 1 staat met de neus naar voren en de ander met de kont naar voren. je zit daardoor soms met de buurman aan de tafel. verder een mooi locatie. gr Johan

Roggeslootweg 6

1795 JV, De Cocksdorp, Nederland

Camper-en kampeerplaatsen verspreid op camping - zie voor exacte tarieven de website - centrum De Cocksdorp 300m