Camping de Gerrithoeve

4.7

4.7

jeffes

apr 2025

we hebben hier vorige week 3 nachten vertoefd op de camperplaats met uiterst prachtig sanitair en vriendelijke uitbaters, we hebben al terug gereserveerd voor 5 nachten in juni

Zeer mooie camping. Met alles er op en er aan. Prachtig sanitair, restaurant etc. Nog niet zo vaak zo’n mooie camping gezien. Nu was de camping nog erg rustig maar wel een grote groep aanwezig wie ook gebruik maakte van het sanitair. Helaas hierdoor wachten op douchen en de wc’s waren smerig achtergelaten. zo zonde dat dit soort mensen het verpesten. Maar nogmaals ….. als deze groep er niet geweest was dan had ik zeker 5 sterren gegeven!!!

Danny&Saskia

mrt 2025

Wat een prachtige camping ! wij waren er met de campervan en de plaatsen zijn super mooi aangelegd: je rijdt vlotjes op de voorziene plaats en ernaast is een verhoogd grasveldje dat er tip top bij ligt. Het sanitair gebouw is UITSTEKEND! Geen spinnenwebje te bespeuren en heel mooi. We wilden graag ontbijten, maar dat was in de avond fout gecommuniceerd. we mochten zonder reserveren komen, maar dat bleek zo niet te zijn. We gaan wel terugkomen!

Kollenburgsebaan 11A

5062 TH, Oisterwijk, Nederland

Kampeerplaatsen op plattelandscamping - zie voor camperplaatsen sc 101892 - horecagelegenheid op terrein(15 maart tot 1 nov elke dag open) - wintermaanden elk weekend open - tarief stroom per kWh.- alleen oprijden op camping bij aankomst en vertrek - centrum Oisterwijk 6km

1 jan t/m 14 mrt

15 mrt t/m 21 apr

5 sep t/m 31 okt

Toon alle tijden en prijzen