•Vandaag geopend
WiFi
Speelgelegenheid
ellieharma
aug 2024
dit is geen camperplaats maar een parkeerplaats voor bij de herberg. geen leuke plek. bij de mestbult . geen aanrader.
Leny-en-Wim
mei 2022
Alles is hier als voorheen echter de mooie camperplaatsen vooraan en achter zijn verdwenen voor parkeerplaatsen. Staan nu achter het bedrijf temidden van de schapen en vasrsen. Ruud met vriendin runnen nu ook een aspergewinkel en automaat. Eten heerlijk. Mooie fiets en wandel omgeving.
fhm-van-Kol
mrt 2022
Een prima CP bij gebruik restaurant gratis. aan rader is het stoofpotje. teven de mogelijkheid om via het winkeltje heerlijke diepvries producten te kopen. wij komen er altijd als we een reis gaan maken en als afsluiting van een reis. Vriendelijk personeel maar er zijn geen voorzieningen dus een plek als je zelf verzorgend bent. Voor ons een 8. FvK
Buitenman 2
5094 EJ, Lage Mierde, Nederland
locatie bij ecologische boerderij De Buitenman en boederijwinkel - ligging in de beekdalen van de Reusel en de Raamsloop - landhoeve in winter alleen van donderdag t/m zondag open - in zomer alle dagen open - bij maaltijdgebruik gratis overnachting - centrum 800m
€ 10,00
Zie je iets wat niet klopt?
Bekijk alle