Nog geen foto's van deze locatie

Vakantiepark Beekse Bergen

Wasmachine

Lozen cassettetoilet

Lozen afvalwater

Stroom (10A)

ReginaCrafter

aug 2024

Gisteren verbleven we één nacht op de camping. Prijs voor camper en 2 personen met stroom € 24,20. Geweldige parkeerplaats, zeer ruim en rustig. De sanitaire voorzieningen zijn schoon. Chemisch toilet kan worden afgevoerd. Kleine supermarkt op het terrein. Veel speelmogelijkheden voor kinderen. Direct aan het meer! Safaripark ligt in de directe omgeving. Entree extra!

Morgenrood

jul 2024

wij stonden hier het laatste weekend van juni. Heerlijk genoten met onze kleinkinderen. Grote plaatsen en genoeg te doen voor de kinderen. Met de attractie pas heb je toegang tot het safaripark en de enorme speeltuin. Vervoer met het treintje of met de boot. Niet goedkoop maar dan heb je ook wat. Vorig jaar hebben we hier ook al eens gekampeerd.

MarcelenAnnemie

apr 2024

wij stonden hier met de paasdagen helaas was het weer wat minder komen gauw een keertje langs

Beekse Bergen 1

5081 NJ, Hilvarenbeek, Nederland

Camping bij Safaripark - diverse soorten plaatsen - let op in voorjaarsvakanties en herfstvakantie aangepaste tarieven en arrangementen - zie website - back to basic kamperen mogelijk - zie website voor entreeprijzen safaripark - centrum 6km

3 sep t/m 14 okt

15 okt t/m 30 okt

ACSI - Campingcard

ACSI - Campingcard

Zie je iets wat niet klopt?

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle